Friday, 24 May 2013

Ayam Den Lapeh


Ok tak tahu kenapa tiba2 plak aku nak dengar lagu Negeri Sembilan ni(rasanya macam tahu kenapa hehe)
Jadi dalam banyak lagu aku dengar tu aku nak post satu lagu yang agak popular
Iaitu lagu Ayam den Lapeh
Lagu ni lebih kepada bahasa minang jadi untuk yang tak biasa dengan bahasa minang agak sukar juga lah nak memahami
Aku pun dengar banyak kali baru dapat tangkap lirik dia huhuhu
lirik bawah ni mungkin beza sikit dengan video yang aku post
sebabnya lagu ni ada banyak versi
Ok lah korang boleh enjoy lagu Ayam Den Lapeh kat bawah ni den post......

Ayam Den Lapeh

Luruihlah jalan Payakumbuah
Babelok jalan Kayu Jati
Dima hati indak kan rusuah
Ayam den lapeh, ohoi … ayam den lapeh

Mandaki jalan Pandaisikek
Manurun jalan ka Biaro
Di ma hati indak maupek
Awak takicuah, ohoi … ayam den lapeh

Reff:

Sikua capang sikua capeh
Saikua tabang sikua lapeh
Tabanglah juo nan karimbo
Ai lah malang juo

Pagaruyuang jo Batusangka
Tampek mandaki dek urang Baso
Duduak tamanuang tiok sabanta
Oi takana juo

Den sangko lamang nasi tuai
Kironyo tatumpah kuah gulai
Awak ka pasa alah usai
Oi lah malang denai

O hoi … ayam den lapeh
O hoi … ayam den lapeh


No comments:

Post a Comment